Skip to content

Kamin LERA C GH 30 metall Romotop

3865 

Kõrgus: 1697 mm
Laius: 600 mm
Sügavus: 451 mm
Kaal: 206 kg
Suitsutoru diameeter: 150 mm
Ukse kõrgus: 480 mm
Ukse laius: 601 mm
Ukse sügavus: 46 mm
Võimsus (min-maks): 2,9-7,5 kW
Kasutegur: 81.1 %
Keskmine puidu tarbimine: 1.7 kg/h
Miinimum tõmme: 12 Pa
Suitsutoru ühendus: Pealt või Tagant
Klaasi kuju: 3-klaasiga
Uks avaneb: Küljele
Kütus: Puu
Soojasalvestus element: Jah
Vastab normidele: EN 13 240, 15a B–VG, Din +, BimschV 2, EcoDesign
Garantii: 2 aastat
Energiaklass: A+

Tootekood: LERXDHC-30 Categories: ,

LERA C disainkaminad ühendavad kaasaegse disaini, minimalistliku välimuse ja funktsionaalsuse. See eraldiseisev kamin soojendab Sinu kodu, muutudes samal ajal Sinu interjööri silmatorkavaks esteetiliseks elemendiks. Kolme klaasitud küljega kamin pakub ainulaadset vaadet leekidele iga nurga alt, nii et soojuse ja mugavuse atmosfäär tungib sõna otseses mõttes kogu interjööri.

LERA C toodetakse kahes kõrgusvariandis – madal versioon LERA CG ja kõrgem versioon LERA C GH, mis pakub ka võimalust lisada akumulatsioonielemente soojusenergia salvestamiseks ja sellele järgnevaks järkjärguliseks vabastamiseks ka pärast tule kustutamist. Topeltküljeklaasid ja šamott-tellistega vooderdatud kolle aitavad kaasa optimaalsele põlemisprotsessile. Disainkamin sobib ka madala energiatarbega majadesse. Küljele avaneb kaminauks, elegantne integreeritud käepide on osaliselt süvistatud, et mitte rikkuda terviku puhast ja lihtsat joont. Klaasi eelsoojendatud õhuga “Air-wash“ klaasipuhastussüsteem hoiab ära selle määrdumise, muutes hoolduse tunduvalt lihtsamaks. Kamin on varustatud välise õhuvarustusega ( EAI ), mis tagab tõhusa põlemise ja suurendab tööohutust. Välisvooder on värvitud metallist, mis võimaldab sobitada iga interjööri stiiliga. Primaar- ja sekundaarõhu reguleerimine ainult ühe kangi abil. LERA kamin on varustatud DOUBLE SPIN suitsugaaside kanalisüsteemiga, mis suurendab efektiivsust, optimeerib põlemist ja aitab kaasa väiksemale heitgaasile, mis tähendab keskkonnasäästlikumat ja ökonoomsemat töötamist. Need vastavad Euroopa Komisjoni ökodisaini direktiiviga kehtestatud kõige rangematele ökoloogilistele standarditele.

Kamin LERA eelised:

  • Kolme küljeklaasiga kamin
  • Šamottist kolle
  • Sobib madala energiatarbega majadesse (passiivmajadesse)
  • Küljele avaneb kaminauks
  • Osaliselt süvistatud elegantne integreeritud käepide
  • “Air-wash“ klaasipuhastussüsteem
  • Välise õhuvarustus ( EAI )
  • Õhu reguleerimine ainult ühe kangi abil
  • DOUBLE SPIN suitsugaasi konvektsiooni süsteem
  • Väiskorpus metallist
  • Salvestav kamin. Kaminale on võimalik lisada akumulatsioonielemendi.

NB! Salvestus komplekt on vaja eraldi juurde soetada!

Vastab normidele EN 13240:2001/A2:2004/AC:2007, BImSchV Stufe 1, BImSchV Stufe 2, 15a B-VG Z. 201/2012 Sb., DIN+, EcoDesign


Võimalik lisada

  • Soojustsalvestav salvestus komplekt Design kaminatel (AKKUM DK 03)
    Disainkaminat saab täiendada spetsiaalse kujuga soojust akumuleerivate plokkidega ROMOTOP. Need asetatakse põlemiskambri kohal olevasse ruumi, kus kuumus on kõige intensiivsem. Põlemisprotsessi käigus koguneb soojust ja eraldub samal ajal ümbruskonda. Soojuskiirgus võib kesta mitu tundi pärast tule kustumist. Seega suudavad soojust akumuleerivad disainkaminad soojust ümbritsevasse järk-järgult edasi kanda, suurendades seeläbi kasutaja mugavust ja muutes kütteprotsessi meeldivamaks. See komplekt sisaldab 4 soojust akumuleerivat plokki. Komplekti AKKUM DK 03 kogukaal on 40 kg.

Deklaratsioon omaduste kohta
EÜ vastavusdeklaratsioon
Ökodisain (EL 2015/1185)
Energiamärgis (EL 2015/1186)
Energiamärgis ja tooteleht
Üldised juhised
Paigaldusjuhised
Tehniline dokumentatsioon
Tehniline leht
Garantiileht